28 Mayıs 2010 Cuma

Vampir olmuş ayyaş.

Sinemadan geldim şimdilik "Remember me". Türkçe meaali "beni unutma"..

Pek anlamadım gerçi filmi yanı akışı çok yavaş ve çok hızlıydı.Gereksiz ayrıntılar vardı.
Ne iyi ne kötü.


Hah bi tek bu edvırt adı neydi dur google a bakıyım:D hah robertmış bu robert şahsiyeti böyle vampir işlerine felan girmemeli gençlik halini anlatan bi filmde güneşin altında güzelim teniyle kirli sakalıyla oynamalı. Ve o pörtlek bakışlarını yapmadığı içinde sevdimdm bi ayrıca.

robertcağızım sana sesleniyorum ki vukuatım şudur: Sen vampirimsi şeylerle ısırıkcı bi rol oynama biz de parmağımızı ısırak ha! ne dersin bebeğim.var mısın bir bira içelim.;)

ha bi dipin notunu veriyim size: Filmi çok izlemek istiyosanız hiç öylee sinemada izlemeyin.Evde izlenirse daha iyi olunur diye düşündüm ben nukta.

Sabahın yedisindeeyimm akşamııın onikisindeee

Uykum var.Ama bi yandan girmek zorunda olduğum sınavlar var.Karşımda yenmeyi bekleyen küçük bi peynir var-kibrit kutusu büyüklüğünde peh!- Ama karnımda onu yeme isteksizliği var.

Var da var anasını satmiim.

Ayrıca baş parmağımın şuncacııı köşesinde yara oluştu.Devasa parmak olmasından ve dermatoloji kapılarını aşındırmaktan tırsıyorum...

Telefonum yüzünden..
Beni bırakıp gitti.O da trip attı bana.Ekranını bi gösterdi bi göstermedi.Annesi ona göster ama elletme demiş. gızcağız ne etsin=/

Şimdi idarelik milattan öncesinden günümüze ulaşan fosil bir telefon kullanıyorum.Ve msj yazarken öyle zor tuşa basıyo ki sağ elim eminim ki Zeus'u bi tutsa yerle bir eder gökten indirir vallaa billa. Kas yaptı kendi çapında.Diğer elimden daha büyük duruyo.

Hele baş parmağım, diğerlerinin liderleri.Hani bana hani bana diyorda işaret siktir ordan diycek kadar cesaretlendi valla..

Hadi bakalım ben kaçanza bilogcuğğum. Şarkı mı tüttüre tüttüre gideyim en iyisi.

"Amaaan doktooorrr canııımm doktorrr
Baş parmağımaaa bii çaaağreeee"

27 Mayıs 2010 Perşembe

google= "Ufolar " -Bunu mu demek istediniz? "apaçi sıtaylaaa"

Bugün yamyamlaşma evrim teorisini ortaya atmak üzere bi adım atıyodum ki sağımdaki melek "Ahhhh Karıncaaacımmm.Hep böyle gerzekler çıkıcak yavaş ol biraz sen " dedi.Yine sustuk.

Hemmen olayı şıftırıveriyim sevgili bilogsipotcuğum. Günümüzde ortaya çıkan emo,tiki,punkçı gibimsi ergenlik akımları yetmezmiş gibi bir de bu 3ünü de kapsayan (!) bir varlık yaratıldı.

Bu kişilere "apaçi" diyoruz.Feysbukta da görebilirsiniz gruplarını ve tabiki resimlerini de.
Ben bu canlıları gördükten sonra kendime insan demekten vazgeçtim villahi.Lan adama bakıyorum onun da iki bacaa var benim de.Onun da gözü var benimde.Onun da parmaklarında tırnakları var benim de.. Gözlerim doldu hayır dedim ben böyle diyilim diğğ mi?

Öyle üzüldüm öyle üzüldüüm ki,Emrah bakışlarıyla çevreme bakınmaya başladığımda nerdeyse yetim öksüz kaldıgımı ve erkek kardeşimin de sırf bi bebek için verdiğini zanneder olmaya başlamıştımmm ki uyandım.

Ve kendime insan demekten vazgeçtm arkadşım.Böcüüm ben karıncayım.

Ve bugün yaşadığım hatıralardan kazınmayacak anımı anlatayım.
1)Apaçi gördüm o_o


Ve en kötüsü de ..

2)
otobüste yanıma oturdu o_o

ve daha da kötüsü.....

3)
yol boyunca şu hani cam şişeye vurarak ses çıkarılmış ,şarkı demeye yüz şahit isteyen -ki ne yazık ki bu şahitliği toplumumuzun verdiği- gürültü kalabalığı var ya 'dın dın dırıtın dın dın dırıttın' yool boyunca dinledi lan!!!

HÜÜHÜHÜHÜÜHÜHÜHÜHÜHÜ;(


Herifte sanırım kulaklık kültürü yoktu. Kulaklığı bi insan kulağına nasıl ters takalabilir! Hangi zihniyettir bu?Büyük ihtimal anasınıfı zihniyeti.

Neyseki aksakallı ninem(!) "Yavrum gıssana ascık şuğuu.Başım kaldermiyo vallahii" dedi de sesini kısmayı bildi.Hadi ninem kurtardı paçayı da benim ne suçum vardı eeeyy apaçilerin başkanı.Artık kim isen sana bu serzenişim. Şu adamlarına sahip çık dostum.Yoksa bi gün topuklu ayakkabılarımı kafaya kafaya vurmak ya da çin işkencelerinin gerçekten bu kadar acı verip vermediğini ölçmek üzere bi tanesinde deniycem..

Olmuyo böyle ama.Hadi görüntü kirliliği olarak mıçıyonuz agzıma-korkuyorum da haa- ama abi noooluurr yalvararım arık ses kirliliğini bırakın da beynimi bana bırakın.Onu seviyorum ben beyin iyidir. Hannibal forever!

26 Mayıs 2010 Çarşamba

aah bee kardeşim başımaa neler geeldi -cıkcıkcık-

İnanılmaz bir karın ağrısının arkasında yatan şey nedir?

A) Telefonunun kafayı yemesi -ki tabiri cazizse yandan yemesi-
B) Televizyonu her açtığında karşına çıkan karıya kocaya susamış azgınlar
C) Aldığın elbisenin yanlışlıkla bi beden küçük aldığını evde(!) öğrenmek
D) Her ay yaşanılan ve 1 haftasını sana zehir eden,ergenlik bunalımlarından tutta yaşlandığını hissettiren rahim
E) Hepiciiğii


"E" şıkkını yanıtlayarak tek soruluk ve değeri tam taamınaa"hass.. " olan soruyu yanıtladım.Ve o kocaman ödülü kendi kendime söyledim şuanda..
Aman Tanrım! Bunların hepsini aynı anda mı yaşadım! İnanası gelmiyor insanın.Vallahi billahi de inanamadım.Kadir İnanır bile inandı ben hala aynı Karınca.

Yav korkum da var aslında.Daha saat 4bucuk anasını satmıyım. bunun daha sekiiziii vaar onuuu varrr 12siii vaarr.

Ve en kötüsü de olur da biri evcağızıma dadanır da,benim markette kıtlığın son haddine kadar stokladığım çikilata hazinemi yürütmek için eve girmeye çalışırsa.Ultra süpersonik silahını bana doğrultup "Ya canını ya çikilatanı may beybe" derse,yardım isteyecek bi telefonumun olmaması.Klavyemin yanında duran boşluğu ufacık yeşilimsi bi hıyarla doldurmaya çalışıyorum.Ama bunun kapağı yok.

Dua edeliim kii bizim çikilata hırsızı insaftan anlayan bi genç olsun -bi de yağşuklu olsun*_*- diyim dur abeeey bi meseneme giriyim diye.

Olursa şaşırmam.Olmasa da şaşırmam.Eee tüm gün boyunca şaşırmadan mı durucam.Halalala bak şimdi canım çikilata çekti.

Birinci En birinci.

Bir kayıt birinci kayıt.
Sırf içimi dökmek için burdayım ben sevgili eeyy blogspot.Hani olur da bunları başına okusunlar diye verdiğin elemanlar olabilir. "Lan ben böyle bi site kurdum amma buraya kimler gelir kimler gider" diye okutturuyosan eğer bil ki benim sicilim fazla kabarık değil.
Sadece yazmak istiyorum özgürcene.
Zaten bu blogu da şu dakikalarda açmamda ki tek çıkar,şuan içimi dökcek olmam.
Sinirlendirdiler yine beni! Şu erkek arkadaş denilen onun için ölünesi ama yanında onu da öldüresi varlık var ya,nah şuan da beni çılgına çevirdi.

Sanki anasını satıyım Nasa da personel ha.Bi msj at dedik bana günün reçetesini çıkartı.Bu herif ya su mu içmeye mola vermiyo ya da hakkaten insan değil.Şüphelerim gitgide artıyo.Hayır bi insanın hiç mi bağırsağı olmaz lan! Hem bağırsak kurtları bağırsak da yaşar bağırmasakta.. Ee o zaman neyi dert ediyo bu canavarımsı yaratık anlayamadım ki!

İnsan değil ya ben bu insanımsı varlıkla sevişiyorum.En azından öptüğüm dudakları gerçek.Yok yok o hissiyat hala kaybolmamış.Ama yine de bi mesaj ataydı iyidi.